El sem tudom képzelni az életemet gyerekek nélkül. Hatalmas örömöt okoz, hogy gyermekekkel foglalkozhatok, számomra a legnagyobb siker mikor látom a kis tanítványaimon arcán az örömöt, amikor a labdát átütik a háló felett. Gyermekkorom jelentős részét külföldön töltöttem, ezért anyanyelvi szinten beszélek angolul. A kint töltött évek legfontosabb tapasztalata számomra a pozitív gondolkodás és az önmagamban vetett hit. Abban hiszek, hogy a gyermekeket önbizalomra nevelése elengedhetetlen a mai világban. A sport pedig önbizalomra nevel, miközben élvezetet is nyújt.

Célom, hogy minél több emberrel megismertessem és megszerettessem ezt a gyönyörű sportot. A rekreációs sportolás híve vagyok, úgy gondolom nem kell mindenkinek versenyzőnek lennie, és nem kell mindenkiből versenyzőt nevelni, ahhoz, hogy szeresse ezt a játékot. Saját klubomban rengeteg gyermek játszik nap mint nap, hogy kellemes környezetben sportoljon és élvezze a teniszt. Úgy gondolom a mozgás iránti szeretet elsajátítása már gyermekkorban elengedhetetlen. A játékos tanulás módszerét alkalmazom. Véleményem szerint nélkülözhetetlen, hogy a gyermekek élvezzék a foglalkozásaimat, mert annál nagyobb kedvvel tanulnak és fejlődnek. Mindezek mellett a kreativitás megtanítása minden téren elsőbbséget élvez nálam.

Nagyon szeretek a pályán kívül, különböző projektek szervezésében részt venni. Boldog feleség és édesanya vagyok, és jelenleg a Kapros Anikó Tenisziskola vezetőedzője, és Patak Party Tenisz Klub menedzsereként dolgozom. Emellett a DigiSport Televízió egyik állandó szakkommentátora és a Happy Tenisz Program egyik kitalálója és alapító tagja vagyok.