2008-ban hagytam abba profi tenisz karrierem és ezzel az állandó utazást is. Egy gyönyörű kislány, Noémi anyukája vagyok. Édesanyai teendőim mellett a Gubacsi Zsófi Tenisz Klub és Sportegyesület vezetésével foglakozom. Irányításom alatt a klubunkban több mint 100 gyerek tanul teniszezni tanfolyami szinten. 

Számomra fontos a versenysport is, így a Play and stay módszer és kiváló kollégáim szakértelme által már a 10 éven aluli tanítványaim is megismerkedhettek a versenysporttal.

Állandó gyerekprogramjainknak köszönhetően családias körülmények között zajlik nálunk a klubélet. Számos edzői szemináriumon és továbbképzésen vettem részt a Magyar Tenisz Szövetség által ajánlott vagy szervezett képzések közül.

Az amerikai PTR (Professional Tennis Registry) és az MTSz "A" fokozatú edzői minősítésével rendelkezem.

A tenisz örök szerelem az életemben, de nagyon szeretek a körülötte zajló szervezési munkákban is részt venni. 

A Happy Tenisz program hatalmas kihívás számomra. Mint alapító tag és a Happy Tennis Kft. társtulajdonosa, nagyon örülök, hogy két korábbi versenyző társammal együtt dolgozhatok ebben a programban.

Teniszklubombat irányítva jöttem rá, hogy mennyire szeretek kisgyermekekkel foglalkozni. Fontos számomra, hogy a mellett, hogy tanítom és fejlesztem a gyerekek képességeit, a kis tanítványaim úgy hagyják el a klubot hogy nagyon jól érezték magukat. Véleményem szerint csak azt lehet jól és hatékonyan csinálni, amiben hiszünk. 

Kislányom Noémi most 4 éves. Hatalmas feladat számára folyamatosan új és új játékos feladatokat kitalálni, így jött az ötlet egy kisgyermekeknek szóló program kifejlesztésére.