Teniszkarrierünk befejeztével mindhárman a sportág szerelmesei maradtunk. A mindennapi gyermektenisz életünk meg-határozó része lett. A hosszú évek során sporttársakból barátnők lettünk és barátságunk eredménye az, hogy most kollégák is vagyunk! Baráti- és munkakapcsolatunk a kölcsönös tiszteleten és őszinteségen alapszik. Alázattal állunk a mindennapi kihívások elé, így időt valamint energiát nem kímélve, megalkottuk a Happy Tenisz  program ötletét, felépítettük a rendszerünket és a foglalkozásainkat.

A sport és a nevelés iránti filozófiánk megegyezik egymással. Mindhárman hiszünk abban, hogy a sport által egészségesebb és teljesebb életet élhetünk. A tenisz a világ egyik legkedveltebb és legjátékosabb sportja, melyet
szeretnénk mindenkivel megismertetni.

Tapasztalataink szerint, a szülőknek nagyon nehéz óvoda vagy iskola után megoldani, hogy a gyermekük sportoljon.  Ezt a terhet szerettük volna levenni a vállukról úgy, hogy a teniszoktatást az óvodások és kisiskolások napirendjébe illesztettük. Látva a számtalan külföldön jól működő példát létrehoztuk a Happy Tenisz programot.

Hisszük, hogy játékos nevelés formájában a gyerekek is olyan jól érezhetik magukat a pályán mint mi amikor sportolhatunk!

 

Ági, Anikó és Zsófi