Nevünk a garanciánk!

 

Egy kidolgozott és jól szervezett teniszprogram keretein belül várjuk a kisgyerekeket foglalkozásainkra

  1. MINŐSÉGI OKTATÁS - Itt a gyerekek kiváló körülmények között játékos minőségi óvodai és iskolai teniszoktatást várhatnak a „happy tenisztől”.
  2. VILÁGSIKER - Mi végigjártuk az utat az alapoktól egészen a világsikerekig. Általunk talán az Ön gyermeke is megismerheti az első lépéseket ezekhez.
  3. SZEMÉLYES JELENLÉT - A teniszélet körforgásában élve, nagy rálátással vagyunk a szakmára hazai- és nemzetközi szinten is. Személyes jelenlétünket elengedhetetlennek tartjuk, ezért, magunk is rendszeresen részt veszünk a foglalkozásokon.
  4. SZAKKÉPZETT EDZŐK -Nálunk alapkövetelmény a gyermekeket ismerő és szerető sportszakember, hiszen ebben a korban akárkiben nem bízhatunk meg. Kiemelten fontosnak tartjuk a minőségi tenisz oktatást,  ezért edzőinket, programunk képviselőit magunk válogatjuk és képezzük tovább a program módszereinek megfelelően.
  5. BARÁTSÁGOS KÖRNYEZET - Happy Tennis foglakozásai gyermekbarát, pozitív (Happy J)környezetben zajlanak, elősegítve azt, hogy növendékeink érzelmi biztonsága is fejlődjön mozgáskultúrárára nevelés mellett .
  6. EGYEDI MÓDSZER - Mottónk a játékos és egyedi oktatási szemlélet, és az önbizalom fejlesztés.
  7. “SPORTEMBERRÉ” NEVELÉS - A sportemberi gondolkodásmód elsajátíttatását nem lehet elég korán kezdeni. Lényeges szempontnak tartjuk a csapatmunka és a csapatszellem megtanítását, melynek hasznát még felnőttként is hasznosítani tudják gyermekeink.
  8. KÖZÖSSÉGTEREMTÉS – vidám, kellemes hangulatú edzéseinken,  a sporton keresztül tanítjuk meg a gyerekeknek a közösségformálás, csoportba tartozás jelentőségét